Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، هیات عالیرتبه دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن متشکل از رییس دانشگاه ، رییس دفتر بین المللی، رییس دانشکده آسیا و افریقا، رییس بخش دانشجویی، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مطالعات زبانهای خارجی پکن از دانشگاه بازدید کردند.

هیات دانشگاه مطالعات زبانهای خارجی پس از بازدید از امکانات مرکز آموزش زبان خارجی دانشگاه با دانشجویان چینی دانشگاه دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار دکتر وکیلی فرد رییس مرکز آموزش زبان فارسی نیز در خصوص وضعیت آموزش زبان فارسی، امکانات، ظرفیت های این مرکز با هیات چینی گفتگو کرد.

همچنین طی نشستی هیات چینی با رییس دانشگاه، هیأت رییسه و روسای دانشکده ها در محل دفتر ریاست دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار دکتر بیات، معاون امور بین الملل ضمن خوشامدگویی به هیات چینی، به سابقه همکاری دانشگاه بین المللی امام خمینی با دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن در سال های گذشته اشاره کرد.

دکتر نایینی رییس دانشگاه در این نشست ضمن خوشامد گویی به هیات چینی بیان داشت:دانشگاه بین المللی امام خمینی ره دارای توانمندی های زیادی است. وی ضمن معرفی دانشکده ها و گروه های آموزشی موجود در دانشگاه ، مراکز آموزشی و پژوهشی و معرفی مرکز آموزش زبان فارسی آن را اولین مرکز آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی در ایران دانست.

دکتر نائینی ضمن اشاره به تعداد دانشجویان غیرایرانی دانشگاه گفت :دانشگاه بین المللی امام خمینی ره دارای تعداد قابل ملاحظه ای دانشجوی چینی است در ادامه آمادگی دانشگاه برای همکاری با دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن در زمینه های آموزش زبان فارسی، تبادل استاد، تالیف پروژه های تحقیقاتی مشترک و پذیرش دانشجو در مقطع دکترا به صورت مشترک را اعلام نمود و در پایان ابراز امیدواری کرد تمدید تفاهم نامه همکاری دو دانشگاه به مرحله عملیاتی برسد.

آقای دکتر پونلونگ، رییس دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن نیز از حضور در ایران ابراز خرسندی نمود و از مسئولان دانشگاه به خاطر فراهم کردن شرایط میزبانی آنان تشکر و قدردانی کرد و از پیشنهادات دکتر نائینی استقبال نمود و ابراز امیدواری کرد که تفاهم نامه را به مرحله عملیاتی برسد.

وی همچنین با معرفی دانشگاه مطالعات زبان های خارجی آنرا یکی از دانشگاه های ممتاز در چین عنوان کرد و گفت: 84 زبان خارجی در این تدریس می شود و دانشگاه مطالعات زبان های خارجی دانشگاه سفیر پرور است بطوریکه سفیر کنونی و سابق چین در ایران فارغ التحصیل این دانشگاه بوده اند.

وی در ادامه افزود:در این دانشگاه علاوه بر زبان های خارجی، اقتصاد، علوم سیاسی، روابط بین الملل و خبرنگاری نیز تدریس می شود و با 22 دانشگاه جهان تفاهم نامه همکاری داریم و از اساتید این دانشگاه برای آموزش زبان فارسی به دانشگاه مطالعات زبان های خارجی استقبال می کنیم.

دکتر بیات معاون امور بین الملل نیز ضمن استقبال از درخواست طرف چینی، گفت: ریاست محترم دانشگاه دکتر نائینی تمایل دارند رشته زبان چینی را در دانشگاه راه اندازی نمایند و می توانیم در خصوص چین شناسی و زبان چینی بیشتر همکاری داشته باشیم و پیشنهاد داد تا کسی که برای تدریس زبان فارسی به چین اعزام می شود شرایط تحصیل در دانشگاه مطالعات زبان های خارجی را نیز برای او فراهم نمایند.

دکتر بیات در ادامه گفت ما سعی داریم از دانشجویان چینی دانشگاه برای تدریس زبان چینی در دانشگاه استفاده نماییم .

در ادامه دکتر عادلفر، رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، به برگزاری کارگاه آموزشی مناسبات فرهنگی ایران و چین که در تاریخ 16 اردیبهشت در دانشکده علوم انسانی توسط استاد دانشگاه نانکای چین برگزار خواهد شد اشاره نمود و از مشارکت و همکرای دانشجویان چینی در دوره های ایرانشناسی در دانشگاه بین المللی امام خمینی ره استقبال نمود.

دکتر طاهری معاون دانشجویی دانشگاه نیز ضمن خوشامدگویی به هیات چینی ، با اشاره به اینکه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه به بهترین وجه بازسازی شده اند درخواست دسترسی اساتید گروه زبان فارسی به اسناد موجود در ترکستان چین در خصوص ارتباط ایرانیان با چینی ها در دوره اشکانیان را مطرح نمود.

رییس دانشگاه مطالعات زبان های خارجی پکن نیز ضمن ابراز تمایل همکاری در خصوص درخواست دکتر طاهری گفت: ما نیز برای دانشجویان ایرانی و مسلمان امکانات و شرایط مناسبی در خوابگاه ها ایجاد کرده ایم و از دانشجویانی که برای فراگیری زبان چینی به دانشگاه ما بیایند استقبال می نماییم.

دکتر وکیلی فرد نیز ضمن خوشامدگویی مجدد به هیات چینی گفت: ما حتی می توانیم دانشجوی چینی برای فراگیری زبان انگلیسی پذیرش نماییم و متقاضیان دانش افزایی زبان فارسی در چین می توانند جهت تکمیل دانش زبان فارسی خود به دانشگاه ما بیایند.

دکتر ستوده نیا رییس دانشکده فنی و مهندسی نیز ضمن خوشامدگویی به هیات چینی گفت: در دانشکده فنی و مهندسی تمام رشته های مطرح جهان را داریم و می توانیم در زمینه مهندسی رشته کامیپوتر و علوم کامپیوتر همکاری مشترک داشته باشیم.

دکتر قاسمی رییس مرکز پژوهشی آینده پژوهی دانشگاه نیز ضمن بیان اینکه هم زمینه همکاری و هم تمایل و اراده همکاری بین دو طرف موجود است دو پیشنهاد را مطرح کرد 1 – برگزاری همایش مشترک تحت عنوان آینده روبط ایران و چین 2- تبادل استاد در زمینه علوم سیاسی و روابط بین الملل بین دو دانشگاه.

در پایان جلسه تمدید تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه توسط روسای دو دانشگاه امضا شد.

9001/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب در جلسه‌ای با حضور افشین غنی‌زاده سرپرست و مرتضی کهراریان معاون پژوهشی و فناوری این دانشگاه، محمود نصیری مدیرعامل این شرکت و جمعی از مدیران و معاونان  به امضای طرفین رسید.

افشین غنی‌زاده در این جلسه با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های مشترک علمی و پژوهشی دانشگاه با ادارات، ارگان‌ها و صاحبان صنایع و اهمیت اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با توجه به مفاد مهم و مورد توافق که در تفاهم‌نامه مشخص شده در مسیر تحقق این اهداف اقدام کنیم.

وی افزود:‌ این تفاهم‌نامه در مسیر تحقق سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بهره‌مندی از خرد جمعی، همکاری و ارتباط بین دانشگاه با ارگان‌ها، صنایع و شرکت‌های مختلف ازجمله شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک کمک کند؛ بنابراین با امضای این تفاهم‌نامه همکاری در این مسیر گام برمی‌داریم و استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته مابین طرفین به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل را از مهم‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه می‌دانیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه اضافه کرد: مهم‌ترین اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه شامل تدوین راهکار‌های اجرایی بهینه مربوط به شناسایی و تعریف و اولویت‌بندی پروژه‌های نشأت گرفته از نیاز‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب و یا مرتبط با اهداف استراتژیک میان‌مدت و بلندمدت این شرکت بوده و کمیته‌های تخصصی متناظر با کمیته‌های شرکت شامل، مهندسی بهره‌برداری و فراورش، مهندسی علوم زمین و حفاری، مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست (HSE ۵)، مدیریت و بهره‌وری منابع انسانی، مهندسی انرژی، مهندسی تعمیرات و تولیدات داخلی، مهندسی ساختمان، مهندسی بازرسی و حفاظت فنی در دانشگاه و با عضویت اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل و همکاری‌ها در قالب این کمیته‌ها انجام می‌گیرد.

غنی‌زاده عنوان کرد:‌ انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی با در نظر گرفتن ضوابط و فرایند قانونی تصویب آنها، ایجاد بانک‌های اطلاعاتی از محققان و متخصصان فعال دانشگاهی در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی، برگزاری همایش‌های علمی- تحقیقاتی مشترک مطابق مقررات و ضوابط موجود در شرکت و دانشگاه، استفاده متقابل از کتابخانه‌ها، منابع علمی و ... طبق مقررات و ضوابط از جلمه اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه هستند.

وی، بازدید‌های علمی در محل شرکت برای استادان ، متخصصان و دانشجویان، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط با فعالیت‌ها و وظائف شرکت، انجام پروژه‌های پژوهشی کوتاه‌مدت (نظیر طرح اینترنشیپ، ...)، کمک به پژوهش‌های مرتبط با تدوین استاندارد‌های ملی و بین‌المللی، استفاده از سایر امکانات تحقیقاتی شامل آزمایشگاهی و کارگاهی، اجرای سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی توسط دانشگاه یا به‌صورت مشترک طبق ضوابط، فراهم کردن ظرفیت کافی و شرایط مناسب برای انجام دوره‌های کارآموزی دانشجویان را از دیگر اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه نام برد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه گفت:‌ از تعهدات شرکت بهره بردای طبق این تفاهم‌نامه می‌توان به ارائه حوزه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و عملیاتی (فناورانه / نوآورانه) به‌منظور تهیه نیازنامه‌های پژوهشی و تحقیقاتی، امکان دسترسی و استفاده دانشگاه از آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و تجهیزات صنعتی شرکت در راستای پروژه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و علمی مورد نیاز شرکت، استفاده از ظرفیت‌های تخصصی اعضای هیئت علمی دانشگاه برای بررسی و تحلیل نیاز‌های عملیاتی و نظارت بر پروژه‌های تحقیقاتی شرکت، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط با فعالیت‌های شرکت، به رسمیت شناختن حق‌وحقوق مادی و معنوی دانشگاه درخصوص نتایج حاصل از فعالیت‌های مشترک اشاره کرد.

غنی‌زاده بیان کرد:‌ دیگر تعهدات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب شامل همکاری و حضور مؤثر در سمینارها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی علمی مرتبط مطابق با ضوابط شرکت،همکاری در ارائه نتایج پروژه‌های پژوهشی، علمی و تحقیقاتی در قالب مقالات علمی و بین‌المللی با نام شرکت و دانشگاه، استفاده از محققان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در شورای پژوهشی و کمیته‌های تخصصی پژوهش و فناوری شرکت و مشارکت در تدوین عناوین و اولویت‌های پژوهشی، تسهیل و همکاری در بازدید‌های علمی دانشجویان و استادان از مناطق عملیاتی و واحد‌های بهره‌برداری و کارآموزی دانشجویان مطابق با ضوابط امنیتی و حراستی شرکت، همکاری، شناسایی و معرفی سرمایه‌گذار جهت تأمین منابع مالی طرح‌ها و پروژه‌های معرفی‌شده از سوی شرکت در قالب قرارداد و موافقت‌نامه جدید و الحاقیه متناسب با ضوابط و قوانین موجود می‌‎‌شود.

وی مطرح کرد:‌ در قبال موارد تعهد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز متعهد می‌شود که عناوین تحقیقاتی پیشنهادی و یا توافق شده با شرکت را در اولویت قرار دهد، ارائه خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز به شرکت در قالب آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، مشارکت در تهیه عناوین اولویت‌های پژوهشی و تدوین RFP در مورد اولویت‌های تأییدشده شرکت، ارائه خدمات علمی و اطلاعاتی در زمینه‌های تخصصی و نیاز‌های آموزشی و پژوهشی، همفکری و همکاری با شرکت برای مشاوره، داوری، کارشناسی و نظارت و بررسی نتایج و نیاز‌های آموزشی و پژوهشی پروژه‌های تحقیقاتی شرکت، دعوت از متخصصین شاغل در شرکت برای حضور در سیمنار‌های علمی، جلسه دفاع پایان‌نامه‌های حمایت شده و نظایر آن و به رسمیت شناختن حق‌وحقوق مادی و معنوی شرکت درخصوص نتایج حاصل از فعالیت‌های مشترک را در برنامه‌های کاری خود قرار دهد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ادامه داد:‌ از دیگر موارد تعهد این دانشگاه نیز می‌توان به اختصاص فضایی در محل دانشگاه به‌عنوان دفتر تحقیق و توسعه شرکت و مجوز ورود خودرو به دانشگاه به‌منظور تسهیل و تسریع در راهبری و اجرایی نمودن موارد ذکر شده در متن تفاهم‌نامه، ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه، ایجاد دسترسی به پایگاه‌های علمی معتبر برای کارکنان شرکت در راستای اهداف از پیش تعیین‌شده، ایجاد اتاق فکر برای رسیدگی به مشکلات و مسائل شرکت، ارائه نتایج پروژه‌های پژوهشی، علمی و تحقیقاتی در قالب مقالات علمی و بین‌المللی با نام دانشگاه و شرکت و در نهایت تألیف و ترجمه مراجع، متون و کتب علمی مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه اشاره کرد.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به مدت پنج سال در ۹ ماده و یک تبصره به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • تمدید بازیکنان استقلال ظرف ۷۲ساعت! | ناگهان تفاهم شد؟
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی