Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به اینکه پژوهش‌های ما باید مدرسه‌محور باشد و به پژوهش‌های مدرسه‌ای نیاز داریم، گفت: پیشنهاد دادیم دو زبان چینی و زبان عربی در کنار زبان‌های دیگر نه به شکل فعلی در مدارس آموزش داده شود. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام علی ذوعلم در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش اظهار‌کرد: تحول اساسی در آموزش و پرورش بدون گره خوردن به پژوهش امکان‌پذیر نیست، هفته پژوهش در آموزش و پرورش چند جنبه دارد نخست اینکه تلاش‌های پژوهشگران، معلمان و دانش‌آموزان در عرصه پژوهش اطلاع‌رسانی می‌شود همچنین نگاه کلان به جایگاه پژوهش در آموزش و پرورش و کاستی‌های آن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شعار امسال هفته پژوهش در آموزش و پرورش "پژوهش، خلاقیت و زندگی است"، افزود: بدون تقویت عنصر خلاقیت، پویایی فکری و تقویت عقلانیت و تفکر در فرایند یاددهی و یادگیری به تحول نمی‌رسیم و امروز عنصر خلاقیت در برنامه درسی و در تعاملات بین معلمان و دانش‌آموزان  در سطح مدرسه و کل آموزش و پرورش به حد کافی مورد توجه قرار نگرفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: برنامه درسی فعلی و کتاب‌های درسی چقدر با نیازهای واقعی دانش‌آموزان پیوند برقرار کرده است و ما هم به این نقص اذعان و توجه داریم.

ذوعلم بیان‌کرد: یکی از مهم‌ترین کمبودهای ما زیرساختی و تشکیلاتی است و خوشبختانه اصلاحاتی در سازمان پژوهش در حال انجام است که بتوانیم مقوله پژوهش و استانداردسازی را از مقوله تولید بسته‌های یادگیری جدا کنیم تا تولید بسته‌های یادگیری در یک نگاه مشارکتی به جامعه عرضه شود و از آن طرف نقد و بررسی و پاسخگویی برنامه درسی خیلی شفاف‌تر انجام شود.

به پژوهش‌های مدرسهمحور نیاز داریم

وی ادامه داد: گاهی پژوهش‌های ما فقط ابزاری برای پژوهشگر است که بتواند ارتقایی پیدا کند در حالی که پژوهش‌های ما باید مدرسه‌محور باشد و به پژوهش‌های مدرسه‌ای نیاز داریم که بتواند چالش‌ها و مسائل مدرسه ما را شناسایی کند و راهکارهای واقع‌بینانه و قابل تحقق ارائه دهد.

ذوعلم با بیان اینکه کمبود اعتبارات پژوهشی داریم، اظهار‌ کرد: در حال حاضر فصل بودجه است و درخواست کردیم افزایش اعتبارات داشته باشیم می‌دانیم کشور در مضیقه است اما تقویت اعتبارات پژوهشی آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای آینده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظری ما در امر پژوهش در آموزش و پرورش این است که هنوز مبانی نظری تحولی ما به عنوان مفروضات و پیش‌فرض‌ها و پارادایم اندیشه‌ای در پژوهش‌های ما آنچنان که باید ورود نکرده است؛ در حقیقت بسیاری از پژوهش‌ها بر اساس نگاه‌ها و مبانی غربی و سکولاریستی انجام می‌شود که چالش جدی ایجاد می‌کند ولی باید پژوهش‌های ما بر اساس اسناد تحولی باشد.

دبیر زبان انگلیسی برای دوره متوسطه کم داریمورود مجلس به حذف مدارس تیزهوشان و رفع انحصار از زبان انگلیسی "اشتباه" بودآموزش خوب زبان خارجی نیازمند ساختارشکنی است

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در خصوص انحصارزدایی از زبان انگلیسی در مدارس، اظهار‌کرد: کاری که انجام می‌دهیم استقرار 11 حوزه تربیت و یادگیری است و 3 حوزه آن، یعنی حوزه تربیت و یادگیری زبان‌های خارجه، حوزه تربیت و یادگیری زبان فارسی و حوزه قرآن و عربی و معارف اسلامی با زبان مرتبط است و دنبال متناسب‌سازی محتوای برنامه درسی با نیاز و ظرفیت‌های دانش‌آموزی هستیم. یک پیشنهاد هم ارائه دادیم که دو زبان چینی و عربی به فهرست زبان‌های مجاز برای آموزش اضافه شود که وزیر آموزش و پرورش به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع داده است؛ مطالبه نمایندگان مجلس، افزایش کیفیت و از انحصار زبان انگلیسی خارجی شویم.

وی بیان‌کرد: در انتخاب معلمان به افرادی که نگاه پژوهشی داشته باشند باید توجه شود و فرایند یاددهی و یادگیری در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی پژوهش محور باشد تا تعلیم و تربیت اثرگذار رخ دهد، ده‌ها هزار نفر از معلمان از بین 700 هزار نیرو، از اول دبستان تا پایه دوازدهم پژوهش محور کار می‌کنند اما پژوهش سراهای دانش‌آموزی فاقد بودجه و تشکیلات مشخص است که باید به آن توجه ویژه کرد و سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش نیاز به جهش جدی دارد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش سعی می‌کنند از ظرفیت پژوهشی حوزه‌ها استفاده کنند و در تهران منطقه 11 با دانشگاه شریف ارتباط پژوهشی خوبی دارند و اقدامات جالب زیرپوست آموزش و پرورش انجام می‌شود که بیشتر ابتکاری است.

حجت‌الاسلام ذوعلم درباره پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: پژوهشگاه همچنان خواهد بود و باید به تقویت اعضای هیئت علمی و افزایش بودجه باید بپردازد همچنین حضور جدی در سطح استان‌ها برای امر پژوهش داشته باشند تا انتظارات مختلف تامین شود، الان پژوهشگاه مستقل است به ویژه در امر پژوهشی و به غیر از فرایند علمی نیز موضوع دیگری وجود ندارد.

وی افزود: برخی فکر می‌کردند اگر پژوهشگاه وابسته به وزیر باشد اوضاع بهتر است اما عده‌ای از دوستان پژوهشگاه این نظر را ندارند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی علی ذوعلم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان

ایمانی پور به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین ایران و ارمنستان، راهی این کشور شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سفارت کشورمان در ایروان، در سفری رسمی به دعوت ژانا آندریاسیان وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش ارمنستان، محمد مهدی ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به منظور توسعه روابط فرهنگی، آموزشی، علمی و هنری بین دو کشور، راهی ارمنستان شد.

ایمانی پور از یکی از مدارس شهر ایروان که در آن زبان فارسی به دانش آموزان مقاطع مختلف تدریس می‌شد، بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید، از روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان ابراز خرسندی و از مقامات دولتی، مسئولان مدرسه و آموزگاران آن تقدیر و تشکر کرد.

ایمانی‌ پور با حضور در وزارت امور خارجه ارمنستان به همراه سفیر کشورمان با معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)