Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل آموزشی به بیان توضیحاتی درباره اینکه چرا از تدریس زبان انگلیسی در مدارس بازخورد مناسبی نگرفته ایم پرداخت و علت این موضوع را عدم سرمایه گذاری لازم برای تدریس زبان انگلیسی در مدارس عنوان کرد. تاریخ انتشار: 04:41 - 26 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۰۹۱

بهناز شهنوار، کارشناس مسائل آموزشی در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره آموزش زبان انگلیسی و ضعف‌هایی که در تسلط دانش آموزان روی این زبان داریم گفت: در ابتدا باید گفت که آموزش زبان انگلیسی در مدارس به عنوان یک زبان بین المللی شناخته شده و چیزی نیست که بتوانیم منکر آن شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام تحقیقاتی که ما می‌خواهیم انجام دهیم به زبان انگلیسی است و تمام مقالات و ترجمه‌ها نیز به زبان انگلیسی است.

وی در ادامه بیان کرد: دانش آموزان سال‌های بسیار زیادی است که زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم در مدارس پذیرفته اند، ولی متاسفانه سرمایه گذاری خوبی روی آموزش زبان انگلیسی در آموزش و پرورش ما انجام نشده و کتاب‌هایی به عنوان کتاب درسی به دانش آموزان معرفی می‌شوند، ولی در نهایت بازخورد خوبی ندارد.

کارشناس مسائل آموزشی درباره علت اینکه از آموزش زبان انگلیسی بازخورد مناسبی نداشته ایم اظهار کرد: به این دلیل که مراحلی که برای آموزش باید طی شود و پیگیری‌هایی که باید برای آن بشود که این زبان به عنوان زبان دوم آموزش داده شود و دانش آموزان به آن مسلط شوند صورت نگرفته است.

شهنواز در ادامه با بیان اینکه این انتقاد به خود آموزش زبان انگلیسی وارد است افزود: موضوعی که به تازگی هم مطرح شده آموزش زبان چینی در مدارس است. اگر مقرر شود که زبان دیگری مثل چینی که فراگیری آن خیلی سخت است وارد نظام آموزش و پرورش بشود باید بگویم که نخواهیم توانست آموزش آن را به خوبی انجام دهیم.

وی در ادامه با انتقاد از مطرح شدن این برنامه افزود: هر تغییری که در برنامه آموزش و پرورش صورت می‌گیرد در هر کشوری با سیاست‌های حاکم در ارتباط است، ولی در هر حال باید برنامه ریزان درسی و افراد متخصص در این رابطه نیز مشورت صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: فردا، آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی پزشکان متخصص

کارشناس مسائل آموزشی افزود: باید به این مسئله بپردازیم که هدف ما از تدریس زبان چینی در مدارس چیست؟ می‌خواهیم زبان چینی را آموزش دهیم که فقط با یک کشور ارتباط داشته باشیم؟ اگر بخواهیم با سایر کشور‌ها مکالمه کنیم می‌توانیم با زبان چینی مکالمه را صورت دهیم؟ چند کشور زبان چینی را به عنوان زبان دوم خود قبول دارند؟ از این زبان چینی چه استفاده‌ای می‌خواهد صورت بگیرد؟ کسانی که به دنبال آموزش زبان چینی در مدارس هستند هدفشان این است که فقط با یک سری از متخصصین ارتباط برقرار کنند یا می‌خواند با دنیا ارتباط برقرار کنند؟ عصر امروز که عصر ارتباطات است برای تحقیقات و مکاتبات به زبان انگلیسی احتیاج داریم که همه مردم دنیا به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند.

 تدریس زبان چینی کار آموزش را با خلل مواجه می‌کند

شهنواز با بیان اینکه با اموزش زبان چینی دایره ارتباط بسیار محدود می‌شود افزود: باید به این نکته نیز توجه کرد که معلمین تدریس زبان چینی را در کشور نداریم. تدریس زبان چینی کار آموزش ما را با خلل مواجه می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زبان انگلیسی تدریس زبان زبان انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: سامانه مکان‌مند شهر اصفهان به زبان انگلیسی برای استفاده گردشگران خارجی توسط سازمان فاوای اصفهان راه‌اندازی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: گردشگران خارجی که قصد سفر به شهر زیبای اصفهان را دارند، می‌توانند از جدیدترین نقشه معابر و اماکن شهر اصفهان بهره‌مند شوند.

وی افزود: پیرو درخواست اداره امور بین‌الملل شهرداری اصفهان، سامانه مکان‌مند شهر اصفهان به زبان انگلیسی برای استفاده گردشگران خارجی توسط سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با نشانی isftourism.isfahan.ir/map راه‌اندازی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: سامانه اصفهان من قابلیت‌های متعددی از جمله قابلیت مسیریابی خودرو، دوچرخه و پیاده همراه با گام‌های مسیر به زبان انگلیسی، اطلاع از موقعیت دقیق اماکن تاریخی و تفریحی همراه با ارائه تصاویر و داده‌های توصیفی مربوطه، اطلاع از رویدادهای بین‌المللی در حال برگزاری در شهر اصفهان، قابلیت جست‌وجو موقعیت مکانی اماکن مختلف و فاصله زمانی آن‌ها و نمایش هم‌زمان تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های ترافیکی را شامل می‌شود.

فردانی بیان کرد: از دیگر نکات مثبت سامانه اصفهان من می‌توان به بهره‌وری این سامانه از جدیدترین تغییرات نقشه معابر و اسامی مصوب شورای نام‌گذاری معابر شهر اصفهان اشاره کرد.

کد خبر 750969

دیگر خبرها

  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آیلتس چیست؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • (ویدیو) گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)