Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، لی یو، رئیس دانشگاه زبان و فرهنگ و معاون دانشکده «یک کمربند و یک جاده دانشگاه» با عباسعلی وفایی، رایزن فرهنگی ایران در پکن گفت‌وگو کرد. با هماهنگی پیشین برنامه گفت‌وگو با این شخصیت دانشگاهی و برخی دیگر از مسئولان دانشگاه زبان و فرهنگ ساعت ۱۰ صبح روز جمعه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) از طریق به‌کارگیری نرم‌افزار وی‌چت تصویری انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لی یو با قدردانی از اهتمام رایزنی فرهنگی و سفارت ایران در بسط روابط دانشگاهی میان دو کشور، به تشریح سیستم جامع آموزشی دانشگاه زبان و فرهنگ چین پرداخت و به همکاری با دانشگاه‌های ایران به ویژه تهران و شیراز ابراز تمایل کرد.

وی خواستار دعوت از استادان و رؤسای دانشگاه‌های ایرانی برای دیدار از این دانشگاه شد و بر گسترش همکاری‌های دانشگاهی با حمایت رایزنی فرهنگی ایران در پکن تأکید کرد. لی یو آمادگی این دانشگاه را برای پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی و همچنین، اعزام استاد زبان و ادبیات چینی برای تدریس در دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت در دانشگاه‌های ایران اعلام کرد.

همایش «جاده ابریشم» با حضور استادان ایرانی و چینی

وفایی نیز در این گفت‌وگو اشاره کرد: دانشگاه زبان و فرهنگ از دانشگاه‌های مهم و اثرگذار چین به شمار می‌رود و بسیار خرسندیم که ارتباطات قوی دانشگاهی با این دانشگاه داشته باشیم.

رایزن فرهنگی کشورمان با برشمردن برخی همکاری‌های پیشین سفارت ایران با این دانشگاه، از رئیس دانشگاه و دیگر مدیران قدردانی کرد به بیان موضوعاتی چون تبریک توفیق مهار کرونا به دولت و ملت چین، اهتمام رؤسای جمهور دو کشور به بسط روابط همه جانبه، جایگاه دانشگاه زبان و فرهنگ در میان دانشگاه‌های چین، پرداخت.

وی همچنین، خواستار راه‌اندازی متقابل زبان فارسی در این دانشگاه و زبان چینی در دانشگاه طرف قرارداد ایران شد و بر ضرورت تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه‌های ایران و برگزاری همایش‌ها و گفت‌وگوهای علمی با دانشگاه‌های ایران و برگزاری همایش جاده ابریشم با حضور استادان ایرانی و چینی به صورت تصویری و زنده تأکید کرد.

کد خبر 4921511 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی پکن چین زبان فارسی آموزش زبان فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی ترجمه کتابفروشی ادبیات گردشگری رایزنی فرهنگی میراث فرهنگی تازه های نشر ادبیات جهان خبرگزاری مهر شیوع کرونا موزه نجف دریابندری دانشگاه زبان و فرهنگ دانشگاه های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان

تعداد بازدید : 8 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دکتر اسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگیان، به ستایش از زبان فارسی پرداخته و ادبیات و زبان فارسی را بسیار بالاتر از دیگر زبان ها می داند.

دیگر خبرها

  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان