Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعدالله نصیری قیداری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت های دانشگاه شهید بهشتی در زمینه آموزش زبان چینی در دهه های اخیر گفت: سال ۱۳۷۴ برای اولین بار گروه زبان چینی در ایران در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی شد و ۳ دهه است که این دانشگاه در سطح کارشناسی، آموزش زبان چینی را برعهده دارد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: در همان سال ها در تفاهم نامه ای که با دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای داشتیم، اساتید ایرانی و چینی بین دو کشور در حال رفت و آمد بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند این کار کاملا مستمر نبوده و در برخی زمان ها امکان رفت و آمد وجود نداشته است.

نصیری افزود: این ارتباط دانشگاهی موجب شد، مرکز مطالعات ایران در دانشگاه بین المللی شانگهای ایجاد شود و این تعامل بین دانشگاهی یک حرکت قابل تاملی بوده است.

وی تعداد زبان آموزان اهل کشور چین در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان از سال ۹۶ تا قبل از شیوع کرونا را ۵۹ نفر اعلام کرد و گفت:همچنین تعداد دانش آموختگان زبان و ادبیات چینی در دانشگاه شهید بهشتی از زمان آغاز فعالیت گروه زبان چینی، ۱۷۷ دانشجو در مقطع کارشناسی زبان بوده است و در حال حاضر نیز تعداد ۹۰ دانشجوی زبان چینی در حال تحصیل در دانشگاه هستند.

نصیری ضمن بیان این مطلب که دانشگاه شهید بهشتی اولین و تنها دانشگاهی است که مرکز چین شناسی دارد، تصریح کرد: در راستای تقویت ارتباط علمی-آموزشی دانشگاه های ایران با دانشگاههای چین اخیرا یک پروپوزال آماده و تقدیم وزیر علوم کردم که ایشان هم دستور دادند این پروپوزال در مرکز همکاری های بین الملل وزارت علوم مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: این یک طرح جامع برای ارتباط علمی و فناوری ۲۵ سال آینده دانشگاه های ایران بالاخص دانشگاه شهید بهشتی با دانشگاه های چینی است که در برش های ۵ سال فعالیت ها، چشم انداز و اهداف مشخص شده است؛ همچنین پیشنهاد داده ام دانشگاه شهید بهشتی مجری طرح باشد.

وی در ادامه افزود: همچنین از وزارت علوم درخواست کرده ایم دبیرخانه دائمی همکاری های علم و فناوری چین با دانشگاه های کشور در دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شود.

نصیری بیان کرد: در راستای فعالیت های چشمگیر دانشگاه شهید بهشتی، اخیرا وزارت امور خارجه در یک نامه رسمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان مسول آموزش چینی در فضای مجازی انتخاب کرد تا به دلیل کرونا آموزش زبان چینی متوقف نشود.

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی در ادامه پیشنهاد در راستای افزایش همکاری های ایران و چین انجمن روسای دانشگاه‌های بزرگ ایران و چین تشکیل شود.

وی در پایان تاسیس صندوق‌های مالی مشترک در حوزه همکاری علمی و فناوری، تعریف پروژه‌های مشترک در حوزه علوم و فناوری‌های نوین و توسعه و تقویت زیر ساخت شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی، همکاری پیرامون راه های مقابله و تثبیت گرد و غبار در ایران، ایجاد و ارتقای کرسی‌های آموزش زبان و ادبیات فارسی و چینی در دانشگاه های دو کشور، توسعه مراتع و بیابان زدایی و بهبود محیط زیست و مشارکت در احداث پارک های علم و فناوری مشترک و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان مشترک را از دیگر پیشنهادات خود به عنوان راه های همکاری با دانشگاه های چینی عنوان کرد.

کد خبر 5264034 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: نصیری قیداری دانشگاه های ایران چین دانشگاه شهید بهشتی وزارت علوم سند همکاری ایران و چین آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مهارتی سازمان سنجش توزیع کارت کنکور دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه پیام نور بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی آزمون کارشناسی ارشد تعطیلی دانشگاه ها دانشگاه آزاد دانشگاه شهید بهشتی آموزش زبان زبان چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد